Maak kennis met de Belastingdienst!

Company
De Belastingdienst
Type
Company Event
Location
Utrecht
Sector
Accountancy, Government
Required language
Dutch

Description

Koffie met… Maak kennis met de Belastingdienst!

Ben je benieuwd hoe het is om te werken bij de Belastingdienst? Ga dan vrijblijvend in gesprek met een medewerker van de Belastingdienst om écht te horen hoe het is om bij de Belastingdienst te werken.

Doen waar je goed in bent

Bij de Belastingdienst kun je je binnen allerlei expertises in verschillende richtingen verder ontwikkelen. Van accountancy en fiscaal tot ICT en data. Of misschien heb je wel interesse in een traineeship of stage? We maken graag kennis met je om al je vragen te beantwoorden en te ontdekken welke mogelijkheden de Belastingdienst voor jou heeft. 

Kennismaken?

Interesse? Schrijf je in en drink dan een (virtueel) kopje koffie met een Belastingdienst medewerker. Laagdrempelig en verplicht je uiteraard tot niks. Nadat je je hebt ingeschreven matchen we je aan een collega die het beste met jou in gesprek kan gaan. Het (virtueel) kopje koffie wordt dan op een moment gepland dat voor jou goed uitkomt.

Aanmeldformulier

*Als je ons laat weten waar je het graag even over zou willen hebben (gebruik daarvoor het veld 'opmerkingen'), zoeken we de collega die het best met je in gesprek kan gaan.

Back to top
FSG Vacancies
Cancel