Senior Consultant Strategie

Company
JBR
Type
Vacancy
Location
Utrecht
Sector
Corporate Finance, Mergers & Acquisitions
Required language
Dutch, English

Description

Ben jij de gesprekspartner die scherpe analyses naar de dagelijkse praktijk kan vertalen? Ben jij realistisch, energiek en ‘hands on’? Wij zoeken een enthousiaste Senior Consultant Strategie met een Master-opleiding in de richting van bedrijfskunde en/of economie.

Wat ga jij doen?

Als Senior Consultant Strategie spreek jij de taal van opdrachtgevers. Jij kan out of the box denken en draagt bij als projecteigenaar aan de ambitie van opdrachtgevers.

Met de ondersteuning van een partner en/of director strategy, ben jij verantwoordelijk voor het gehele proces, vanaf de eerste kennismaking tot aan de afronding en presentatie van een strategisch traject. Jij bent een gesprekspartner die met de klant, in de gewenste samenwerkingswijze, een strategisch vraagstuk vormgeeft.

Jij onderscheidt je door een combinatie van analytische vaardigheden met innovatief denken, echte creativiteit en flexibiliteit. Je verrast en bent gedreven in het doorgronden van de problematiek en de context van een bedrijf en haar vraagstukken, en bent altijd op zoek naar nieuwe inzichten en kennis.

In samenwerking met onze corporate finance discipline werk jij vaak op het snijvlak van Strategie en Corporate Finance. Jij begrijpt welke wisselwerking er bestaat tussen strategische keuzes en M&A of de waardering van een bedrijf. En hoe M&A kan bijdragen aan het realiseren van de strategie en doelstellingen van het bedrijf.

Je werkt voor ondernemende nationale en internationale opdrachtgevers.

Over jou

  • WO-opleiding (Economie BE/Bedrijfskunde of een technische studie)

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring bij voorkeur in strategie consulting of als strateeg bij een middelgrote of grote organisatie

  • Ruimschootse ervaring met de methoden en technieken gebruikt in strategie consulting. Ervaring met Corporate Finance / M&A is een pré

  • Je hebt ervaring in één of meerdere sectoren: Maritime & Offshore, Food & Agri, Healthcare, Energy & Environment, Industrial Markets en Digitale Transformatie & IT.

  • Je onderhoudt contact met klanten op tactisch/strategisch niveau

  • Je hebt ervaring in het aansturen van multidisciplinaire teams en je bent proactief, zelfstandig en een teamplayer  

  • Ervaring in het leiden van projecten en het aansturen van consultants en business analisten op projecten, en met het geven van presentaties en houden van workshops bij klanten

  • Je bent creatief, denkt in oplossingen, kunt snel schakelen en hebt interesse in complexe vraagstukken en vragen die ertoe doen, je signaleert en informeert JBR over commerciële opportuniteiten

  • Je bent proactief, zelfstandig, een teamplayer en je bent hulpvaardig

  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, en je beheerst powerpoint en excel tot in de puntjes

Ons aanbod

  • Een prachtige werkplek met ambitieuze collega’s

  • Werken aan echte strategische vragen van klanten welke geïmplementeerd worden en niet slechts als een rapport ‘in de lade’ belanden

  • Een marktconform salaris

  • Een mobiliteitsbudget of een lease-auto

  • Een goede balans tussen werk en privé

  • Je begint met een persoonlijk onboarding programma met de begeleiding van een persoonlijke mentor

  • Je werkt in onze multidisciplinaire teams aan uitdagende projecten.

  • Groei- en opleidingsmogelijkheden.

Over JBR

Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau in het centrum van Zeist, met een traditie in strategische vraagstukken, corporate finance en herstructurering van bedrijven. In de meest brede zin maar met een focus op zes sectoren. Daarin zijn we zeer goed ingevoerd en dat maakt ons tot een gesprekspartner die scherpe analyses naar de dagelijkse praktijk helpt door te vertalen. We creëren graag overzicht én inzicht.

We helpen alle scenario’s helder te krijgen om te komen tot een verantwoorde en stevig onderbouwde beslissing.

Het team van JBR is een krachtige mix van verschillende mensen die elkaar aanvullen. Er is bij ons veel saamhorigheid. Wij willen morgen beter zijn dan vandaag. JBR kent allerlei overlegsituaties waarbij kennis gedeeld wordt maar ook iedereen uitgedaagd wordt om vraagstukken voor te leggen. Er is ruimte om ideeën en initiatieven uit te werken en te implementeren. Bij ons staat open communicatie en samenwerking centraal, zodat iedereen zich kan ontwikkelen en groeien. Een lerende organisatie in alle opzichten.

Wij vinden het belangrijk om een gezonde werkomgeving te bieden. Daarom zorgen wij dagelijks voor een gezonde lunch en vers fruit op kantoor. We bieden wij ook de mogelijkheid om hybride te werken.

Heb jij minimaal 5 jaar werkervaring in strategie consulting of als strateeg bij een middelgrote of grote organisatie? Ben jij in het bezit van een relevante universitaire opleiding? Wil jij werken in een dynamische omgeving en wil jij bijdragen aan het succes van ons bedrijf? Solliciteer dan direct en stuur je CV en motivatiebrief. Wij kijken uit naar jouw reactie!

Kom langs voor een kop koffie voor een informele kennismaking. Je bent van harte welkom.

Wij kijken uit naar jouw reactie!

Wil je meer lezen of zien, dan geeft dit een goed beeld

Back to top
FSG Vacancies
Cancel