Meeloopstage Assurance (alle kantoren)

Company
PwC
Type
Internship
Location
Amsterdam,Rotterdam,Utrecht,Groningen,Zwolle,Eindhoven,Breda
Sector
Accountancy, Assurance, Risk Management
Required language
Dutch, English

Description

Volg jij een economische of financiële hbo- of wo-opleiding? Wil je graag ervaren hoe een stage in de audit er bij een gerenommeerd bedrijf in de praktijk aan toe gaat? Bij PwC krijg je de kans om tijdens je meeloopstage deel te nemen aan de PwC Intern Experience. Zoek jij een stage met inhoud, samenwerking én fun? Solliciteer dan nu! 

Wat houdt de PwC Intern Experience in?

Je gaat aan de slag gaat bij een dynamische, internationale organisatie. Tijdens de Intern Experience ervaar je hoe het is om op verschillende functielevels (stagiair t/m partner) aan een klantopdracht te werken of in de huid te kruipen van de specialisten met wie wij nauw samenwerken. Op deze manier kun je je kennis van het vak testen én zelf ontdekken hoe het is om te werken in de Assurance praktijk. Naast dat we jou graag een kijkje in de keuken geven hoe het is om als accountant bij PwC te werken, hebben we een mooi stageprogramma voor jou en je hele ‘jaarlaag’ opgesteld waarin sociale activiteiten ook een belangrijk onderdeel van je stage zijn. Zo zorgen wij ervoor dat je zowel de business als je mede stagiairs goed leert kennen en jij je stageperiode met succes kunt afronden.

Dit ga je doen

 • Deepdives op het gebied van o.a. ESG (sustainability), Financial Services, Publieke Sector en IT/Digital auditing;

 • Meedraaien met een auditteam bij diverse klanten;

 • Softskill trainingen zoals DISC en leiderschap; je leert je eigen voorkeursgedrag en die van anderen te herkennen en hoe dit je kan helpen bij het vormen van een succesvol team;

 • Stageverslag schrijven (begeleid door een collega uit de praktijk);

 • Koffiedates met Associates tot Partners.

Hier herken jij jezelf in

Je bent talentvol en ambitieus. Je wilt jezelf ontplooien en nu al vaardigheden, inzichten en relaties opbouwen die de rest van je carrière van pas komen.

 • Je volgt een economische of financiële hbo-opleiding in je derde of vierde jaar;

 • Je volgt een economische of financiële wo-bachelor in je derde jaar;

 • Je bent communicatief en cijfermatig sterk, klantgericht en werkt graag in een team;

 • Je wilt graag je opgedane kennis in de praktijk toetsen en een beeld krijgen van PwC als mogelijk toekomstige werkgever.  

Dit bieden wij

We geloven in de kracht van een inclusieve cultuur en vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. We bieden je toegang tot het wereldwijde PwC netwerk, waarin je jouw kennis, ideeën en vragen kunt uitwisselen met ervaren professionals op Audit & Assurance én andere disciplines. Daarnaast bieden wij:

 • Persoonlijke begeleiding door een ervaren professional uit de praktijk, die wekelijks contact met je heeft en je ondersteunt bij je ontwikkeling;

 • Deelname aan de PwC Intern Experience;

 • Een laptop van de zaak en hebt de mogelijkheid om uitgebreid kennis te maken met jouw mogelijke toekomstige werkgever;

 • Informele activiteiten, zoals: stage-uitjes, borrels, een wintergala, skiweekend en nog veel meer.

 Aan de slag bij PwC

Ben je enthousiast? Dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en cv waaruit blijkt waarom jij bij uitstek geschikt bent voor deze functie. Klik op de rode knop en solliciteer direct!

Na je sollicitatie: 
•    Ontvang je meteen een bevestiging in je inbox.
•    Sluiten jouw kwalificaties aan bij deze functie? Dan nemen we binnen twee weken contact met je op voor een kort kennismakingsgesprek.
•    Iedereen enthousiast? Dan plannen we een online assessment in. Afhankelijk van de uitslag ontvang je een uitnodiging voor een eerste interview. Klik hier voor meer informatie over de sollicitatieprocedure.

Wil je graag meer inhoudelijke informatie over de Intern Experience? Dat kan! Jin, Fleur, Shir en Jacomijn staan je graag te woord via telefoon, mail of WhatsApp.

Jin Yi Hoekstra (Breda, Maastricht, Eindhoven)
+31 (0)6- 41 59 59 35
jin.yi.hoekstra@pwc.com

Fleur Snouckaert (Amsterdam)
+31 (0)6-43 29 97 45
fleur.snouckaert@pwc.com

Jacomijn van der Togt (Rotterdam)
+31 (0)6-41316024
jacomijn.van.der.togt@pwc.com​

Shir van den Ende (Groningen, Zwolle, Utrecht)
+31 (0)6-41 31 58 33
shir.van.den.ende@pwc.com

Solliciteer nu

Back to top
FSG Vacancies
Cancel