Scriptiestage / Afstudeerstage Audit

Company
EY
Type
Internship
Location
Amsterdam,Rotterdam,Utrecht,Groningen,Den Haag,Zwolle,Eindhoven,Arnhem,Overig
Sector
Accountancy, Assurance, Consultancy, Financial Management , Mergers & Acquisitions, Risk Management
Required language
Dutch, English

Description

Tijdens een scriptiestage bij EY bieden we je de mogelijkheid om, naast het schrijven van jouw scriptie, kennis te maken het werk van een accountant en de sfeer op ons een van onze kantoren. Het is mogelijk om op de volgende locaties stage lopen; Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Poeldijk, Rotterdam, Utrecht, Venlo of Zwolle.

De uitdaging - What future are you building towards?

Van kleine bedrijven tot 's werelds bekendste merken, onze klanten rekenen op betrouwbare financiële overzichten. Binnen EY Assurance speel je een belangrijke rol in het creëren van vertrouwen. Je analyseert de gegevens achter de bedrijfsactiviteiten van onze klanten, zodat zij, hun investeerders en hun toezichthouders een duidelijk beeld hebben van hoe ze presteren. Dit is essentieel voor het goed functioneren van de maatschappij en de financiële markten.

Ons team - Do great minds always think alike?

Binnen de afdeling Audit houden wij ons bezig met het leveren van hoogwaardige audits die het algemeen belang dienen en zo het vertrouwen in het bedrijfsleven en kapitaalmarkten bevorderen. Onze auditors gebruiken hun kennis, vaardigheden en ervaring om onafhankelijk, integer en objectief controles van hoge kwaliteit te leveren. Er is geen dag hetzelfde en je ontwikkelt je kennis, competenties en analyses doorlopend. Wij juichen analyse- en innovatiedrang toe om bedrijven te helpen om beter te functioneren. Onze klanten zijn beursgenoteerde bedrijven, multinationals, grote ondernemingen, familiebedrijven, overheden en non-profitinstellingen.
 

Waar kom je te werken?

Je kunt aan de slag bij één van de 11 EY kantoren in Nederland; Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Maastricht, Poeldijk, Rotterdam, Utrecht of Zwolle.

Wat je gaat doen: How can you make a lasting impact in a rapidly changing world? Wat ga je doen?

 • Je krijgt de mogelijkheid om jouw scriptie bij EY te schrijven. Hierbij kies je zelf het onderwerp en krijg je begeleiding van ervaren professionals uit de audit praktijk.

 • Tijdens het schrijven van je scriptie krijg je bij EY ondersteuning bij het verzamelen van jouw data en kun je gebruik maken van onze expertise.

 • Je krijgt ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling, omdat je de kans krijgt om mee te lopen bij verschillende klanten.

 • Je start samen met een enthousiaste groep mede-scriptanten en je leert daarnaast veel EY collega’s kennen.

 • Na het afronden van jouw scriptie is het mogelijk om door te stromen in een startersfunctie en door te studeren richting jouw RA titel of deel te nemen aan ons interne opleidingsprogramma EY University.

Wat wij zoeken: Where do you start if you want to change the world? Wat zoeken wij?

 • Je bent bezig met de afrondende fase van je bachelor of master.

 • Je volgt een HBO of WO opleiding in de richting van Accountancy, Finance, Economie of Bedrijfskunde of je hebt een aantoonbare affiniteit met Accountancy.

 • Je kunt zowel in het Nederlands als Engels goed communiceren.

 • Je vindt het leuk om in diverse teams te werken.

 • Je bent analytisch, ambitieus en vindt het afleveren van kwalitatief goed werk vanzelfsprekend.

 Nu al enthousiast? Solliciteer dan snel!

 Wat wij bieden: Is everything that counts being counted?

 • Wij bieden jou aansprekende carrière mogelijkheden dankzij individuele ondersteuning en aandacht, deelname aan uitdagende projecten en een sterk EY netwerk 

 • Laptop en smartphone: je hebt recht op een laptop en smartphone met zakelijk abonnement. *Smartphone niet van toepassing op (thesis) interns.

 • Stagevergoeding: je krijgt een stagevergoeding van €900 bruto per maand op basis van 40 uur per week.

 • Vrije dagen

 • Samenwerken doen we in diversiteit. We werken in een omgeving waarin 'gelijkheid in diversiteit' in ons beleid is verankerd, met als resultaat betere teamresultaten. 

Sollicitatieprocedure: How can you prepare for a long life together?

De sollicitatieprocedure kent drie stappen.
1. Een persoonlijkheidsassessment; waardoor we je graag beter leren kennen
2. Een sollicitatiegesprek met een audit collega en de campus recruiter
3. Een sollicitatiegesprek met een partner of ‘hiring manager’

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een (online) assessment en een pre employment screening. Door wet- en regelgeving en doordat EY (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend. Afhankelijk van het functieniveau kan de pre employment screening uit de volgende onderdelen bestaan: Verklaring omtrent Gedrag (VOG) of – indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd – Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en/of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister.

Back to top
FSG Vacancies
Cancel