Consultant aangiftepraktijk

Company
De Jong & Laan
Type
Vacancy
Location
Groningen
Sector
Accountancy
Required language
Dutch

Description

Voor onze dynamische vestiging in Groningen zijn we op zoek naar een nieuwe collega die ons enthousiaste fiscale team gaat versterken. Heb jij ervaring als aangiftemedewerker en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? De Jong & Laan Groningen kan jou deze kans bieden!

Hoe maak jij het verschil?

De vestiging Groningen is een dynamische vestiging waar verschillende disciplines vertegenwoordigd zijn en circa 50 collega’s werkzaam zijn. Naast een mooie fiscale afdeling hebben we in Groningen een MKB samenstelpraktijk, een grote controleafdeling en een afdeling personeel. De vestiging Groningen is volop in beweging en er is daardoor ruimte ontstaan voor een ondernemende consultant aangiftepraktijk.

Wil jij jouw carrière als ervaren aangiftemedewerker een nieuwe wending geven? Dan krijg je bij ons alle ruimte om je ambities waar te maken. Wij bieden jou een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid.

Als ondernemende consultant aangiftepraktijk ben je verantwoordelijk voor het opstellen, beoordelen en controleren van (complexere) belastingaangiften vennootschaps-, inkomstenbelasting en erf- en schenkbelasting.

Daarnaast stel je bezwaarschriften op en bewaak je de bezwaartermijnen. Verder begeleid je de fiscale collega’s in hun dagelijkse werkzaamheden. Je hebt tevens een belangrijke rol bij de signalering van de adviesbehoeften bij de klant op basis van de jaarrekening en aangifte.

Wij gaan samen voor jouw succes!

Je wilt door. Groeien in wat je doet en je blijven ontwikkelen. Vakinhoudelijk als professional, maar ook als mens. Naast een inspirerende werkomgeving, verantwoordelijkheid en vrijheid in je functie, bieden we ook verschillende trajecten om je te blijven ontwikkelen. Denk hierbij aan het Personal-Development traject. De boeiende trainingen, assessments en intervisiebijeenkomsten door gedreven trainers zijn gericht op de ontwikkeling van jouw persoonlijke competenties. Altijd actueel en vooruitstrevend zodat jij de opgedane kennis de volgende dag gelijk kunt toepassen. Wees de specialist, het aanspreekpunt en de collega die jij wilt zijn. Solliciteer direct!

Wat bieden wij?

 • Direct een vast contract

 • 31 vakantiedagen per jaar

 • Uitstekende thuiswerkvoorzieningen & flexibel werken

 • Winstdelingsregeling & eindejaarsuitkering

 • Premievrij pensioen

 • Laptop & smartphone

 • Sportvergoeding

Wat neem jij mee?

 • Resultaat- en kwaliteitsgerichtheid

 • Drive & ambitie

 • Accuratesse

 • Hbo opleiding fiscaal recht en economie

 • Werkervaring in de aangiftepraktijk

&NUJIJ!

Zie jij jezelf in deze rol? Dan staan wij open voor een goed gesprek met jou. Wij zorgen voor de kansen, aan jou om ze te grijpen. Jij bent in de lead, maar je staat er nooit alleen voor. Wat je bij ons ook gaat doen, je doet het samen!

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

1. Ontvangst bevestiging

2. Gesprek recruiter

3. Online assessment

4. Tweede gesprek

5. Contract aanbod

Solliciteer nu

Back to top
FSG Vacancies
Cancel