Campus recruiter - Regio Noord

Company
Moore MKW
Type
Vacancy
Location
Groningen,Zwolle,Drenthe
Sector
Accountancy, Assurance, Audit, Corporate Finance
Required language
Dutch

Description

Heb jij talent voor ‘talent hunting’ én vind je het leuk om op evenementen Moore MKW in de schijnwerpers te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Werving en selectie van nieuw 'aanstormend talent’ wordt jouw doel. Je kent de doelgroep van starters en young professionals, weet waar je ze kunt vinden en je laat geen gelegenheid onbenut om met ze in contact te komen en te blijven. Hiervoor ben je actief op evenementen van bijvoorbeeld universiteiten en hogescholen en op internet/social media.

Wat doe je als campus recruiter?

 • Jij wordt met jouw passie voor talentontwikkeling dé brug tussen veelbelovende studenten en Moore MKW als aantrekkelijke werkgever. Je werft op een enthousiaste manier studenten voor (afstudeer)stages en startersbanen. Dit doe je direct op de universiteits- of hbo-campus.

 • Je ontwikkelt sterke banden met studieverenigingen en onderwijsinstellingen, waardoor je op een laagdrempelige manier potentiële stagiairs, afstudeerders en starters ontmoet en leert kennen. Netwerken is je tweede natuur waar je veel plezier uithaalt!

 • Je denkt met collega’s van Marketing en Communicatie creatief mee over de invulling van arbeidsmarktcommunicatie.

 • Je organiseert aansprekende evenementen om studenten bekend te maken met Moore MKW als aantrekkelijker werkgever. Je bezoekt opleidingen en studieverenigingen om workshops en presentaties te geven. Relatiemanagement gaat je goed af en past jou als een fijne jas.

 • Je voert met flair sollicitatiegesprekken en spreekt met oprechte interesse met potentiële kandidaten.

 • Je hebt regelmatig overleg met collega’s, managers en/of directieleden om effectieve recruitmentstrategieën te ontwikkelen en uit te voeren.

Wie ben jij en wat breng je mee?

 • Je hebt een relevante opleiding.

 • Van het vinden en binden van nieuw talent word jij blij, dit straal je ook uit.

 • Je bent zelfstandig en communicatief sterk, maar werkt ook graag in een team samen.

 • Je bent enthousiast en pakt zaken graag proactief op.

"Ik ben op gesprek geweest en dat beviel meteen ontzettend goed. Het klikte, er was een hele fijne, professionele sfeer en wat ik leuk vond om te merken was dat de collega’s onderling tussendoor ook een grapje maakten, dat vind ik belangrijk. Ik voelde me er daardoor ook direct thuis."  - Julia Stegink HR-adviseur

Wat wij jou bieden?

 • Je wordt onderdeel van het team Arbeidsmarktcommunicatie en Recruitment: een jong en bevlogen team dat met elkaar met veel plezier aan mooie dingen werkt!

 • 30 vrije dagen.

 • Een leuke werksfeer, fijne collega’s en toffe (team)uitjes.

 • Een moderne pensioenregeling met bij-spaarmogelijkheid.

 • Een persoonlijk ontwikkelingsprogramma waarmee jij je verder kunt ontwikkelen.

 • De kans om de theorie in de praktijk te brengen en elke dag te leren van verschillende collega’s, werkzaam binnen verschillende diensten.

 • Aandacht voor jouw plezier en vitaliteit. Een actieve personeelsvereniging, een eigen sportwebshop, vers fruit op de werkplek, deelname aan de Nationale Vitaliteitsweek met leuke evenementen en acties.

 • Aandacht voor jouw balans: de mogelijkheid tot thuiswerken, een thuiswerkwebshop om spullen te kopen voor je thuiswerkplek en een vergoeding voor internetkosten thuis.

Moore MKW als werkgever

Bijdragen aan persoonlijk geluk, zakelijk succes én onze samenleving. Dat is de missie van Moore MKW. Aan deze missie werk je samen met meer dan 1000 collega’s op 19 vestigingen in Nederland. Maar ook met de meer dan 30.000 specialisten wereldwijd die in ons internationale Moore-netwerk zitten.

Werken bij Moore MKW is werken bij een werkgever waar jij als mens op één staat. Dat zeggen we niet zomaar, we hebben het zelfs opgenomen als de eerste strategische pijler van de vijf pijlers die ervoor moeten zorgen dat we ‘samen toekomstbestendig’ zijn.

Teamwork, plezier en een balans vinden wij belangrijke voorwaarden om je werk goed te kunnen doen. Samen met persoonlijke ontwikkeling en professionaliteit zijn dat de kernwaarden die ons als Moore MKW typeren. In de praktijk betekent het dat je als professional volop kansen en mogelijkheden krijgt, maar dat we daarbij altijd naar elkaar omkijken en zorgen dat jij ook als mens floreert.

Solliciteer op deze vacature

Heb je interesse in deze vacature en wil je solliciteren? Dan doe je dat het snelst via onderstaande button. We horen graag van je!

Direct solliciteren

NEEM CONTACT OP

Jette Siemerink

Recruiter

+31 (0)5 33 03 43 34

Back to top
FSG Vacancies
Cancel