Private Markets - Analyst

Company
Van Lanschot Kempen
Type
Vacancy
Location
Amsterdam
Sector
Banking, Corporate Finance, Mergers & Acquisitions
Required language
English

Description

Creëer je eigen toekomst

Als Analist Private Markets bij Van Lanschot Kempen ben je onderdeel van een gedreven team met ervaren investeringsprofessionals. Zoek je een start van je carrière met veel verantwoordelijkheid, afwisseling en een steile leercurve? Aarzel dan niet om te reageren. Jouw rol is multidisciplinair met primaire focus op het sluiten van private equity partnerships en co-investeringen in Europa en de Verenigde Staten.

Daar zet je graag jouw talenten voor in als analist bij Van Lanschot Kempen. Als echte professional ben je hoofdzakelijk betrokken bij het uitvoeren van diepgaande due diligence op private equity partners en co-investeringen, waarbij het opstellen van investering-memo’s en rapportages voor het Investment Committee tot de kernactiviteiten behoort.

Verder ben je bezig met:

  • het monitoren van de huidige portefeuilles en het opstellen van rapportages voor onze participanten.

  • het opbouwen en onderhouden van relaties in het private equity ecosysteem, en het opbouwen van deskundigheid op het gebied van private markets investeringen.

  • het versterken van de cultuur en het private markets team door actief bij te dragen aan nieuwe fonds initiatieven, het optimaliseren van processen en het onderhouden van stakeholders.

Jouw talenten

Analytisch, ondernemerschap en resultaatgerichtheid. Zo kunnen we jou als Analist Private Markets het best omschrijven. Talenten die jij inzet om onze klanten iedere dag te gidsen door een continu veranderende wereld. Door verder te denken en door te vragen. En dat komt goed uit als je ook oog hebt voor detail en je verantwoordelijkheid neemt voor het sluiten van de beste investeringen voor onze klanten. Jij herkent de uitdaging en grijpt de kans.

Daarnaast heb je:

  • 1 tot 3 jaar relevante werkervaring (mogelijk als werkstudent en/of trainee) in private equity, investment banking en/of strategie consultancy.

  • uitstekende financiële modelleringsvaardigheden en een analytische mindset.

  • goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Kom verder bij Van Lanschot Kempen

Samen met uiteenlopende klanten toekomstgerichter, duurzamer en datagedreven beleggen. Zowel nationaal als internationaal. Met bijna 300 jaar ervaring maken we van die ambitie realiteit bij Van Lanschot Kempen. Dat doen we met zo’n 1.700 collega’s verdeeld over verschillende expertises.

Het private markets team bestaat uit ervaren investeringsprofessionals die ondersteund worden door de bredere Van Lanschot Kempen organisatie. Het team heeft meerdere fondsen en diverse mandaten actief onder beheer met een aantal miljard aan assets onder management. Ons platform is in de afgelopen jaren sterk gegroeid en het is de verwachting dat private markets investeringen verder zullen toenemen door instroom van zowel particulier vermogen als institutioneel kapitaal.

De mate van innovatie en wendbaarheid van een organisatie is mede afhankelijk van de diversiteit van het personeelsbestand. Dankzij onze verschillen, versterken we elkaar. Wij stimuleren een inclusieve werkomgeving waarin alle collega's zich thuis voelen. Bij ons mag jij gewoon zijn wie je bent. En daar zijn we trots op.

Benieuwd naar verhalen van collega’s en hoe zij het werken bij Van Lanschot Kempen ervaren? Ga naar People & Projects en kom meer te weten!

Turning talent into value!

Dat is wat we doen! Want als jij waarde toevoegt, dan mag je dat van ons natuurlijk ook verwachten. Een goede werk-privébalans met onze ‘hybrid way of working’ is daar een goed voorbeeld van.

Daarnaast krijg je als Analist Private Markets: 

  • een competitief bruto maandsalaris aangevuld met een bonus gebaseerd op prestaties en commerciële resultaten.

  • uitstekende opleidingsmogelijkheden.

  • flexibiliteit om hybride te werken met een aantal vaste kantoordagen en verder werk je in overleg thuis.

  • een kantoor gelegen aan de Zuidas en de keuze voor een OV jaarkaart of mobiliteitskaart om je reiskosten te dekken.

  • een flexbudget om voor een deel je eigen secundaire arbeidsvoorwaarden te bepalen. Kies zelf waar je dit budget aan uitgeeft, van vakantietoeslag tot een dertiende maand, extra verlofdagen en nog veel meer.

En we hebben nog veel meer arbeidsvoorwaarden voor je klaarliggen. Ontdek wat je allemaal krijgt bij Van Lanschot Kempen.

Werken aan het vermogen van morgen

Enthousiast geworden over de vacature? Reageer dan vóór 15 februari 2024.

Houd er rekening mee dat wanneer je door de CV-screening komt, je wordt gevraagd om een assessment te doen waarin je wordt uitgenodigd om je motivatie in het Engels toe te lichten.

Heb je nog vragen? Laat het Diva Estanto weten via d.estanto@vanlanschotkempen.com. 

Solliciteren

Back to top
FSG Vacancies
Cancel