Beginnend Assistent Accountant (32 uur per week)

Company
Crop
Type
Vacancy
Location
Utrecht,Arnhem
Sector
Accountancy
Required language
Dutch

Description

Beginnend Assistent Accountant (32 uur per week)

Voor onze locatie in Ede, Amersfoort, Arnhem zijn wij op zoek naar een Beginnend Assistent Accountant (32 uur per week). Ben jij een Assistent Accountant die aan het begin van zijn/haar carrière staat? En ben je op zoek naar een fijne werkomgeving met oprechte aandacht voor de klant en voor elkaar? Waar elkaar helpen en jezelf ontwikkelen hoog in het vaandel staan en waar het mogelijk is om parttime te werken? Bij CROP is er veel mogelijk!

Jouw rol 
CROP accountants & adviseurs is een moderne organisatie met ruim 300 professionals, verdeeld over onze vestigingen in Amersfoort, Arnhem, Ede, Hoofddorp en Utrecht. We zijn actief binnen veel marktsegmenten in het mkb. Dit maakt dat je betrokken bent bij veel verschillende soorten klanten. Voor hen ga je de administraties verwerken, signaleer je of boekingen correct zijn gedaan en stel je balansspecificaties op ten behoeve van het samenstellen van de jaarrekening. Daarnaast bereid je de aangiftes omzetbelasting voor.

Als je je verder wil ontwikkelen, bijvoorbeeld in het samenstellen van jaarrekeningen, dan geven we je graag die mogelijkheid en zal jouw manager je daarin begeleiden. Bij CROP zijn er veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Zo koppelen wij je bijvoorbeeld aan een buddy waaraan je alle werk gerelateerde vragen kunt stellen. Tevens krijg je een mentor waarmee je samen jouw ontwikkelplan uitstippelt. Zo blijf je groeien naar weer een volgende stap in je carrière.

De pluspunten van CROP
De mensen maken CROP. Niet zomaar een slogan. Dit is een gevoel dat je zult ervaren als je bij ons bent. We kijken naar elkaar om, de lijnen zijn kort, we helpen elkaar groeien en ontwikkelen en we zijn integer.

Je gaat werken in een gezellig en loyaal team samen met enthousiaste collega’s, waar je goed mee kunt sparren en waar respectvol en informeel met elkaar wordt omgegaan. Een goede balans tussen werk en privé vinden we belangrijk. Wil je graag parttime werken dan is dat mogelijk.

Wat bieden wij jou?

 • Een goed salaris voor jouw toegevoegde waarde.
 • Goede werk-privé balans door onze tijd-voor-tijd regeling, flexibele werktijden, parttime mogelijkheden en 29 vakantiedagen.
 • Thuiswerkregeling inclusief thuiswerkvoorzieningen.
 • Focus op vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling door een goede onboarding, training on the job, een ruime studieregeling, de jaarlijkse CROParade en onze CROP academy.
 • Laptop en smartphone ook voor privé gebruik.
 • Leaseauto, mobiliteitsregeling of fiscaal voordelige fietsleaseregeling.
 • Premievrij basispensioen.
 • Aandacht voor rustmomenten tijdens het werk met stoelmassage en diverse games op de kantoren.


Wie ben jij?
Onze ideale nieuwe CROP collega:

 • Heeft geen of korte werkervaring als Assistent Accountant bij een administratie- of accountantskantoor.
 • Beschikt over een afgeronde MBO4 of HAVO opleiding en is bereid om verder te studeren. Of volgt een HBO opleiding, zoals Finance & Control (BE), Accountancy of SPD.
 • Is klantgericht, communicatief vaardig en analytisch.
 • Is geïnteresseerd in vaktechnische onderwerpen.

Schroom niet om contact op te nemen, ook wanneer je niet aan alle bovenstaande wensen voldoet. We kijken graag naar de mogelijkheden. 

Solliciteren of meer informatie?
Ben je enthousiast geworden, dan komen we graag met je in gesprek! Neem telefonisch of via whatsapp contact op met onze recruiters Jetske Hoyng-Ruiter (06-55415554) of Gwen Kuijer 06-10952536. Mailen mag ook, dit kan via recruitment@crop.nl. We leggen met veel plezier uit wie we zijn, hoe we werken en wat we voor jou kunnen betekenen. Jouw wensen vinden we belangrijk.

Solliciteer direct

Back to top
FSG Vacancies
Cancel