Stagiair(e) voor (afstudeer)stage Assurance (32 uur per week)

Company
Crop
Type
Internship
Location
Utrecht,Arnhem
Sector
Accountancy
Required language
Dutch, English

Description

Stagiair(e) voor (afstudeer)stage Assurance (32 uur per week)

Voor onze locatie in Amersfoort, Arnhem, Ede, Utrecht zijn wij op zoek naar een Stagiair(e) voor (afstudeer)stage Assurance (32 uur per week). Zit je in de eindfase van je HBO/WO studie accountancy of bedrijfseconomie en zoek je een uitdagende plek om af te studeren? Of ben je op zoek naar een meewerkstage in de accountancy? CROP biedt jou graag de ruimte om in onze controlepraktijk ervaring op te doen. Goede begeleiding en ontwikkeling staat centraal tijdens jouw stage.

Jouw rol 
Tijdens jouw stageperiode voer je zelfstandig jouw (afstudeer)opdracht uit binnen onze controlepraktijk. Heb je al een opdracht of ben je nog op zoek? Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. Bij CROP word je goed begeleid en krijg je een buddy toegewezen waarmee je kunt sparren. Ook word je in de gelegenheid gesteld om praktijkervaring op te doen. Uiteraard ligt de focus bij het afstuderen of de opdracht, maar waar mogelijk krijg je de ruimte om ervaring op te doen onder begeleiding van een meer ervaren collega. Tijdens jouw stage leer je het team en de organisatie beter kennen, ontvang je een prima stagevergoeding en bieden wij de mogelijkheid om in dienst te treden bij tevredenheid vanuit beide partijen.

Wat vragen wij van je:

  • Je bent HBO / WO BE/ACC student.
  • Je bent een teamplayer.
  • Je kunt snel schakelen en neemt initiatief.
  • Je hebt affiniteit met cijfers en automatisering.
  • Je bent zorgvuldig, kritisch, klantgericht en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.

Solliciteren of meer informatie?
Ben je enthousiast geworden, dan komen we graag met je in gesprek! Neem telefonisch of via whatsapp contact op met onze recruiter Iris Luteijn 06-83564530 of Gwen Kuijer 06-10952536. Mailen mag ook, dit kan via recruitment@crop.nl. We leggen met veel plezier uit wie we zijn, hoe we werken en wat we voor jou kunnen betekenen. Jouw wensen vinden we belangrijk.

Solliciteer direct

Back to top
FSG Vacancies
Cancel