Stageprogramma Centrale Bank

Company
De Nederlandsche Bank
Type
Internship
Location
Amsterdam
Sector
Consultancy, Controlling, Government
Required language
Dutch, English

Description

Ben jij een masterstudent? En wil jij al die kennis wel eens toetsen aan de praktijk? Met het Stageprogramma Centrale bank van DNB ontdek je het financiële systeem, de wereld van data en draai je mee aan de knoppen voor een stabiel financieel stelsel. Dit doe je niet alleen, maar samen met een groep stagiaires die op dezelfde dag starten. Je kan kiezen voor een meewerkstage of afstudeerstage binnen het profiel (Macro)economie & monetaire economie, Data & tech, of Financiële stabiliteit en Financiële markten. Hier lees je meer over het programma: Stages | Werken bij DNB

Monetaire Zaken vertegenwoordigt de ‘centrale bank’-taken van DNB. Dat omvat onder andere het sturen op stabiele prijzen in de economie; belangrijk voor financiële stabiliteit en duurzame welvaart. De taken van Monetaire Zaken zijn voor een heel groot deel onderdeel van en ingebed in de bredere DNB-organisatie, het Eurosysteem, de Europese Centrale Bank (ECB) en de nationale centrale banken van de eurolanden tezamen.

We bieden een meewerkstage of afstudeerstage aan, waarbij je je stage kunt invullen op een manier die past bij jou en je studie. Je voert zelfstandig opdrachten uit en bent een volwaardig onderdeel van het team. Zo doe je niet alleen waardevolle werkervaring op, maar kun je ook ontdekken of werken bij DNB past bij jou.

Wil je direct meer informatie over de verschillende profielen? Lees hier meer:

Ga jij aan de slag in een unieke en onafhankelijke omgeving, midden in de huidige economische en financiële actualiteit? Solliciteer vóór 20 mei!

Back to top
FSG Vacancies
Cancel