Transactions & Corporate Finance Graduate Program - Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Zwolle

Company
EY
Type
Vacancy
Location
Amsterdam,Rotterdam,Zwolle,Eindhoven
Sector
Accountancy, Assurance, Consultancy, Financial Management , Mergers & Acquisitions, Risk Management
Required language
Dutch, English

Description

Deze functie is beschikbaar vanaf september 2024, om gelijk te profiteren van de gezamenlijke kick-off week met je toekomstige collega’s. Solliciteren is mogelijk tot en met 31 mei 2024.

Ben jij (bijna) afgestudeerd in Finance, Business of een exacte studierichting en heb je een passie voor corporate finance en transacties? Dan is onze ‘Transactions & Corporate Finance track’ van ons EY Strategy & Transactions Graduate Program (STGP) misschien wel jouw perfecte volgende stap!

Ons STGP omvat elk kwartaal (team)bijeenkomsten om samen met je jaargroep te leren, te groeien en deel te nemen aan sociale evenementen.

 

De uitdaging - What future are you building towards?
Als consultant binnen EY werk je aan uitdagende projecten binnen een dynamische, innovatieve en internationale omgeving. Je krijgt de kans om in en met verschillende teams en werkvelden te werken en roteren, waardoor je je kennis kunt verbreden en jezelf verder kunt ontwikkelen tot een allround consultant. Jij werkt in een team aan complexe vraagstukken zoals:

 • Het adviseren over de belangrijkste (financiële) aandachtspunten bij het aan- of verkopen van een onderneming.

 • Het bepalen van de waarde en/of de financieringsbehoefte van een onderneming door middel van het modelleren van toekomstige cashflows.

 • Het presenteren van (financiële) analyses aan de klant en externe partijen.

 • Het in kaart brengen van de waarde drijvers van de onderneming. Door middel van het analyseren van (geprojecteerde) EBITDA, werkkapitaalniveaus en balansposities.

 • Het voorbereiden van een start-up voor een beursgang naar de Amsterdam stock exchange.

 

Jij kan ons helpen met het realiseren van onze missie – ‘building a better working world’.

Het kantoor - Waar kom je te werken?
Ons Transactions & Corporate Finance team is gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Zwolle.

Wat je gaat doen - How can you make a lasting impact in a rapidly changing world?

 • Werk aan complexe projecten in verschillende sectoren voor een divers scala aan klanten, van multinationals tot familiebedrijven en investeringsfondsen.

 • Volg trainingen gericht op zowel persoonlijke als inhoudelijke ontwikkeling (o.a. communicatie, assertiviteit, accounting en data-analyse), samen met andere trainees.

 • Roteer binnen de verschillende teams van de Transactions & Corporate Finance afdeling om je kennis te verbreden.

 • Maak deel uit van een netwerk waar diversiteit, teamwork en een positieve sfeer centraal staan. Je hebt de vrijheid je aan te sluiten bij verschillende commissies die passen bij jouw interesses (o.a. diversiteit committee, vrouwennetwerk en young leadership board).

 • Reis een keer per jaar binnen Europa (bijv. Mallorca of Barcelona) om je netwerk te verbreden en collega’s te ontmoeten uit het EY Strategy & Transacties Europe West team.

 • Ontvang begeleiding van een counselor die jou regelmatig van feedback voorziet, zodat jij het beste uit jezelf haalt.

 • Korte-termijn uitwisselingen binnen Europa zodat je andere culturen leert kennen.

 

Nu al enthousiast? Solliciteer dan snel!
Transactions & Corporate Finance focust zich op onderwerpen zoals het aan- en verkopen van bedrijven, het creëren van een optimale financieringsstructuur, due diligence analyses, waarderingen en real estate advies. Het is onderdeel van het bredere STGP-programma waar zowel Transactions & Corporate Finance en Strategy & Operations deel van uitmaken. Met deze gedeelde groep zul je deelnemen aan trainingen, coaching en leuke evenementen.

Wat wij zoeken - Where do you start if you want to change the world?

 • (Bijna) afgeronde universitaire master in Finance, Business of een exacte studie. Wij nemen ook top kandidaten aan van andere achtergronden die affiniteit met corporate finance hebben.

 • Ervaring buiten je studie, zoals relevante stages, bestuursjaren of andere nevenactiviteiten.

 • Uitstekende beheersing van zowel het Nederlands als Engels, mondeling en schriftelijk.

 • Interesse in vraagstukken op het gebied van corporate finance.

 • Eigenschappen als leergierigheid, ambitie, analytisch vermogen en teamgeest.

 

Wat wij bieden - Is everything that counts being counted?

 • Vitaliteit: de keuze is aan jou. Een online sessie met een externe vitaliteitscoach, praktische tips over onderwerpen zoals voeding, energie, slaap en mindset en/of een tegoedkaart om een padelbaan te huren.

 • Flexibel werken: in overleg met je team bepaal je zelf waar en wanneer je werkt. Thuis, op kantoor, bij de klant of vanuit een ander Europees land (tot 20 werkdagen per jaar).

 • Thuiswerkplekregeling: om je thuiswerkplek optimaal in te richten stelt EY de volgende middelen voor jou beschikbaar: bureaustoel, zit/sta bureau, externe monitor, bureaulamp, (bluetooth) headset en een groot extern toetsenbord.

 • Laptop en smartphone: je hebt recht op een laptop en smartphone met zakelijk abonnement.

 • Salaris: Een competitief salaris plus vakantiegeld en een mobiliteitsbudget. Naast je vaste salaris kom je, afhankelijk van de financiële prestatie van EY, in aanmerking voor een bonus. Ook ontvang je een onkostenvergoeding (functie afhankelijk) en een internetvergoeding.

 • Work-life balance: Het is onze prioriteit dat je genoeg tijd overhoudt voor vrijetijdsbesteding. Indien je overuren maakt worden deze gecompenseerd tegen je vaste salaris.

 • Vrije dagen: je hebt recht op 29 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband.

 • Opleidingen: EY vindt het belangrijk dat je altijd de mogelijkheid hebt je te ontwikkelen als je dat wilt. We bieden je de mogelijkheid aan om verschillende soft & hard skills trainingen, opleidingen en externe cursussen te volgen. Bijvoorbeeld het behalen van een MBA om jouw skills op het gebied van Leadership, Business en Tech te verbreden.

 • Mobiliteitsregeling: Draag direct bij aan onze ambitie om in 2025 de CO2-voetafdruk van EY te verlagen tot nul. Met onze regeling kies je zelf voor de meest uiteenlopende duurzame opties. Denk aan het gebruik van leasefietsen, elektrische deelscooters, elektrische deelauto's, flexibele leaseauto's en verschillende abonnementen voor het openbaar vervoer. Een app geeft je inzicht in jouw CO2 voetafdruk.

 • Fietsregeling: financier de aanschaf van jouw nieuwe fiets vanuit jouw brutoloon (aankoopbedrag verdeeld over 12 maanden) of vanuit jouw bovenwettelijke vakantie-uren saldo.

 • Pensioen: vanaf jouw start bij EY bouw je pensioenkapitaal op. Iedere maand stelt EY een premie beschikbaar voor jouw pensioen. Ook is er de mogelijkheid om vrijwillig extra bij te sparen.

 

Sollicitatieprocedure - How can you prepare for a long life together?
De procedure bestaat uit een assessment - 2 sollicitatiegesprekken - partnergesprek - offer.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een (online) assessment en een pre employment screening. Door wet- en regelgeving en doordat EY (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend. Afhankelijk van het functieniveau kan de pre employment screening uit de volgende onderdelen bestaan: Verklaring omtrent Gedrag (VOG) of – indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd – Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en/of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister.

Equal opportunities
Bij EY geloven we in de kracht van diversiteit en inclusie. Onze overtuiging is dat de unieke perspectieven en ervaringen van elke individu ons team sterker en innovatiever maken. We streven ernaar een omgeving te creëren waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt, ongeacht leeftijd, gender, ras, achtergrond, seksualiteit en alle andere kenmerken die jou uniek maken.

Apply

Back to top
FSG Vacancies
Cancel