Management Traineeship

Company
Belsimpel
Type
Traineeship
Location
Groningen
Sector
Management
Required language
Dutch, English

Description

Dé kickstart van je carrière! 

Fulltime | 36-40u/w | hbo/wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Wat doe je als Management Trainee? 

Als Management Trainee van Belsimpel leer je verantwoordelijkheid te dragen voor een team van A-Z. Je wordt leidinggevende van een groep (zo’n 20-40) collega’s en denkt daarnaast mee op strategisch niveau over de processen binnen je team. Die afwisseling tussen projecten en 1-op-1 begeleiding maakt het leuk en uitdagend. Door je eigen harde werk zie je heel goed hoe jouw team ontwikkelt!

  • Je buigt je over bijna alle HR-aspecten zoals trainingen, coaching, cultuuroverdracht en ontwikkeling. Door middel van 5-wekelijkse 1-op-1 gesprekken hou jij hun voortang in de gaten en blijf je op de hoogte van wat er speelt in hun leven. Door jouw inzet zorg je ervoor dat iedere collega voldoende uitdaging heeft en met plezier naar werk gaat!
  • Naar aanleiding van je kritische blik zul je al snel aan de slag gaan met je eerste verbeterproject. Van het ontwikkelen van een nieuw trainingstraject voor internationale collega’s naar het bevorderen van de band tussen de collega’s of het verbeteren van planningsprocessen. Afhankelijk van je interesses, kennis, kunde en ontwikkeling worden jouw functie en projecten op maat gemaakt. Dit maakt dat ons traineeship geschikt is voor verschillende studieachtergronden en -niveaus.

Geen trainee is hetzelfde: we gaan echt samen opzoek naar jouw unieke bijdrage. Hierdoor is het tweejarige Traineeship voor iedereen anders; wij geloven er in dat jij én wij het meeste uit je Traineeship halen wanneer jouw interesses en kwaliteiten volop worden benut. Je hoeft geen geboren leider te zijn; het traineeship is er voor bedoeld om jou handvaten en tools te geven om dit te worden. Zolang jij écht alles uit jezelf wil halen, een aanstekelijk enthousiasme hebt en fanatiek bent om een team van A-Z te runnen volgt de rest vanzelf. Dit alles doe je samen met een hechte groep trainees.

Trainee = ontwikkelen en oriënteren!

Elke twee weken krijg je 1-op-1 begeleiding van je begeleider die ook op elk ander moment klaarstaat om over iets te sparren. Je volgt een intensief trainingsprogramma op het gebied van o.a. leidinggeven, cultuuroverdracht, slim werken en gespreksvoering. Samen met andere trainees heb je daarnaast intervisiesessies waarin je met elkaar bespreekt waar je tegenaan loopt, zo kom je samen verder! Ook bespreek je managementboeken met elkaar, om je horizon te verbreden.

We helpen jou met je persoonlijke ontwikkeling op een unieke manier: vanaf dag 1 krijg je veel verantwoordelijkheden, precies zoveel als waar jij op dat moment aan toe bent (en misschien soms nét een beetje meer). Vervolgens zorgen we er voor dat jij al die verantwoordelijkheden op een slimme manier aanpakt én jouw kwaliteiten benut om deze aan te kunnen. Dat is onze succesformule: 

Verantwoordelijkheden + begeleiding = ontwikkeling!

Naast jezelf ontwikkelen zul je ook ontdekken waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Je leert als trainee in sneltreinvaart het bedrijf kennen en voert projecten uit in samenwerking met andere teams. Je hebt dus alle tijd om te ontdekken waar jouw kwaliteiten en interesses liggen. Van specialiseren in marketing tot het begeleiden van andere trainees; er zijn talloze mogelijkheden. 

Zo ziet je dag eruit

Om 8:30 start je je computer op en checkt ondertussen bij Rients of hij ook net zoveel spierpijn heeft van het padellen gister. Je neemt de rapportages door en bereidt de dagstart voor. Terwijl je team daarna hard aan de bak gaat werk jij je mail bij. Je begint met het voorbereiden van je 1-op-1 gesprek die je maandag hebt met Nadi, je begeleider. Nadat je ook de voorbereiding hebt gedaan voor de training ‘Gespreksvoering’ pak je je project verder op. Je hebt heel veel nuttige input gekregen over de voor- en nadelen van verschillende processen waar je mee verder kan, top! Voordat je het weet haalt Kimberly je uit je focus omdat het alweer tijd is om te lunchen. Het is vrijdag dus dat betekent samen met alle trainees een broodje halen.

Met een volle buik schuif je aan bij het weekoverleg met Business Development om de nieuwste updates voor je team te bespreken. Nadat je in kaart hebt gebracht wat de belangrijkste veranderingen zullen zijn, staat Hidde van Team Werving & Selectie bij je bureau voor de sollicitatie voor je eigen team. Daarna mag je Eva het goede nieuws vertellen dat haar contract wordt verlengd, en bespreek je met Jason welke stappen hij nog kan zetten om zich te ontwikkelen tot coach. Terwijl Rients later op de vrijdagmiddagborrel toegeeft tóch wel flinke spierpijn te hebben vraag je je af wie er vanavond allemaal mee zouden willen gaan naar de karaokebar. De week is weer voorbij gevlogen!

Wat bieden wij?

Zodra je bij ons in dienst komt start je binnen het Management Traineeship met een brutosalaris van €2850-3050* inclusief vakantiegeld.

Daarnaast kun je als collega van Belsimpel ook gebruik maken van speciale Belsimpel Benefits, een gunstige pensioenregeling waarbij de werkgeversbijdrage drie keer zo hoog is als je eigen bijdrage en 25 vakantiedagen per jaar. Kijk voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden en benefits op deze pagina.  

*Afhankelijk van het niveau van je afgeronde studie

 

Arbeidsvoorwaarden

 Een goed salaris dat met je mee groeit.

Een gunstige pensioenregeling.

Veel benefits, zoals kortingen en sportmomenten met collega's. 

 

Gezelligheid

750 collega's met dezelfde werkdrive.

Teamuitjes, bedrijfsfeesten en VrijMiBo's

Een sloep om te varen door de Groningse grachten.

 

 

Ontwikkelmogelijkheden

 Persoonlijke ontwikkeling staat voorop.

Trainingen, 1-op-1 begeleiding, intervisie. Zoveel uitdaging en verantwoordelijkheid als je aan kan.

 

Werk & privé

Werken in het centrum van Groningen.

Training voor een goede werk-privébalans.

Flexibele starttijden & af en toe thuiswerken.

 

Het sollicitatieproces & de teams

In het sollicitatieproces kijken we samen binnen welk team jij het Management Traineeship kunt volgen. Voor elk team geldt dat er andere uitdagingen zijn. Je kunt terecht komen bij Team Klantenservice, Team Abonnementen, Team Retour & Reparatie en Team Verzenden & Bezorgen. 

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier. We werken niet met vaste startdata, want zodra er een match is wordt je eerste dag in overleg bepaald. De groep bestaat dus ook uit Trainees van verschillende teams en jaren ervaring. Zo kun je optimaal van elkaar leren! 

Wie ben jij?

 

  • Je hebt (bijna) een hbo of wo-diploma in the pocket.

  • Je bent communicatief erg sterk en je kunt snel anticiperen op nieuwe omstandigheden.

  • Je bent ondernemend en proactief. Je ziet het werk liggen en krijgt er energie van om uitdagingen aan te pakken.

  • Je wilt fulltime werken (40 uur per week) en bent bereid om eens in de zoveel tijd in de avond en in het weekend te werken.

Ben je nog even aan het studeren en wil je alvast een goede start maken voor het management traineeship? Bekijk dan ons pre-management traineeship hier.

Fluency in the Dutch language is required for this role; candidates will be assessed accordingly.

Solliciteer nu

 

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Back to top
FSG Vacancies
Cancel