Finanxe

Sector
Controlling, Accountancy, Financial Management
Required language
Dutch
Company size
50 - 500 employees

About Finanxe

Wie wij zijn.

We are Finanxe

Een bruisende community van talenten en steengoede professionals in de finance. Bij ons groei je sneller. Hier zet je de volgende stap in je carrière. Van young talents tot leiders die de toekomst bepalen.

Je persoonlijke en professionele ontwikkeling staan voorop. Onze Academy zorgt voor de beste opleidingstrajecten, helemaal op maat. Daar kan je op rekenen.

Samen maken we het verschil bij de mooiste opdrachtgevers. Hier maken we impact door iedere dag keiharde waarde toe te voegen. Als professional én als mens. Want je persoonlijkheid maakt wie je bent. Sociaal en ambitieus.

Het is onze drijfveer om te ontwikkelen en te ontdekken. Om de beste te zijn. Dat zijn wij. Professionals met persoonlijkheid.

Wat wij doen.

Samen maken we het verschil

Finanxe bemiddelt startend talent tot de ervaren finance professional in zowel specialistische als management rollen. Wij leveren 'maatwerk' oplossingen, tot aan de invulling van grotere capaciteitsvraagstukken. Wij werken aan zowel interim vraagstukken als W&S oplossingen. 
 

Start je carrière in het Young Talent Program.

En groei sneller

Start na je studie direct met een baan waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Wij snappen namelijk dat je nog niet precies weet wat je wil. Maak kennis met opdrachtgevers in de regio én ontwikkel je razendsnel, zowel professioneel als persoonlijk. In het Young Talent Program ga je aan de slag bij een gerenommeerde organisatie en volg je daarnaast een afwisselend persoonlijk ontwikkeltraject gericht op soft skills en hard skills. Die combinatie maakt dat jij binnen no-time doorgroeit tot een vakvolwassen finance professional. Instroom is op elk moment mogelijk en het programma duurt een jaar.

Klik op de link voor meer informatie.  

Wil je meer weten?

Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer weten? Neem dan contact op met onze Business Consultant Kim Wierenga, via 06-19257880 of k.wierenga@finanxe.nl. We komen graag met jou in contact!

Finanxe organiseert ook hele leuke events. Check hieronder de aftermovie van ons Finanxe Zomerfeest!

Back to top
Partners
Cancel