Fit Professionals of Finance

Sector
Financial Management , Consultancy
Required language
Dutch

About Fit Professionals of Finance

Fit Professionals of Finance is een jonge onderneming ontstaan vanuit de behoefte om detachering binnen de financiële sector naar een nieuw niveau te tillen. Na  jarenlang zelf als gedetacheerd financieel expert te hebben gewerkt, ontwikkelden wij het gedachtegoed dat nu Fit Professionals heet. Wij hechten veel waarde aan het uitdagen, investeren, trainen en opleiden van financiële toppers zoals jij!  

Fit Professionals is altijd op zoek naar nieuwe talenten, zowel startende als financiële professionals met werkervaring. Voor startende talenten bieden wij een uitdagend  Traineeship aan zodat je een vliegende start kan maken met jouw carrière in de financiële sector. Tijdens het Traineeship bij Fit Professionals of Finance word je begeleid  door een betrokken team van financiële professionals. Je volgt ons zelf ontwikkelde trainingsprogramma : de Fit Course. De Fit Course is gericht op jouw persoonlijke- en vakinhoudelijke ontwikkeling. Denk hierbij aan zaken als communicatie, leiderschap, het aannemen van een adviseursrol en adviesvaardigheden. Daarnaast word je op basis van detachering ingezet bij onze opdrachtgevers en neem je zo een kijkje in de keuken bij verschillende organisaties. Op deze manier leer je wat echt bij  jou past en waar jouw kwaliteiten liggen.

Dit allemaal volgens de kernwaarden van Fit Professionals of Finance: Deskundig, Betrokken en Vitaal!

Nieuwsgierig naar onze organisatie? 

Bezoek dan onze website www.fit-professionals.nl voor meer informatie  of neem contact op met onze Recruitment Consultant Loes via 0625253081.

Back to top
Partners
Cancel