JBR

Sector
Corporate Finance, Mergers & Acquisitions
Required language
Dutch, English
Company size
0 - 50 employees

About JBR

JBR, ONAFHANKELIJK ADVIESBUREAU IN ZEIST

Waar houdt JBR zich mee bezig? Met vraagstukken die bedrijven eindeloos doen wikken en wegen. Wat is mijn bedrijf waard? Zal die investering zichzelf wel terugverdienen? Moeten we onze groei met eigen of met vreemd vermogen financieren? Is het nu het juiste moment om mijn bedrijf te verkopen en hoe ziet het potentiële koperslandschap eruit? JBR kent de dilemma’s waar bedrijven voor staan en helpt hen alle scenario’s helder te krijgen om te komen tot een verantwoorde en stevig onderbouwde beslissing.  Omdat we ‘the best and the brightest’ aan boord hebben. En omdat we onze focussectoren door en door kennen. Zo brengen we de meest complexe kwesties terug tot de kern. 

Wil jij een sterk groeipad dankzij intellectueel uitdagende opdrachten, als onderdeel van een hecht team binnen een informele werksfeer, gekoppeld aan een internationale dimensie? Dan maken wij graag kennis met jou.

OPDRACHTGEVERS

Onze opdrachtgevers zijn de besluitvormers binnen beursgenoteerde ondernemingen, familiebedrijven, investeerders en banken, zowel in Nederland als (ver) daarbuiten. We geloven in een flexibele benadering met multidisciplinaire teams, een nauwe samenwerking en langdurige relaties.

KWALITEIT

We zijn aangesloten bij Global M&A partners, een internationaal netwerk van 34 corporate finance adviesbureaus. Bijzonder trots zijn we op onze drie Registered Valuators (NIRV).

SECTOREN

We hebben een dynamische focus op zes sectoren. Maritime & Offshore, Energy & Environment, Healthcare, Food & Agri, Industrial Markets en Digital Transformation & IT.

Om een beeld van onze adviseurswereld te krijgen, kijk eens naar onze bedrijfsfilm over onze focussector Maritime & Offshore! Laat ons eens weten wat je ervan vindt.

WERKEN BIJ JBR

We zijn gevestigd in een statig pand in het centrum van Zeist. Ons team bestaat uit ongeveer 40 personen; partners, associates, consultants, research consultants en een belangrijke support afdeling. 

WIL JE WERKEN BIJ DEZE AMBITIEUZE CLUB?

Je begint met een persoonlijk onboarding programma met de begeleiding van een persoonlijke mentor. Je werkt direct mee met onze multidisciplinaire teams aan uitdagende projecten. 

We hebben meteen je brainpower nodig! Solliciteer nu al door een mail te sturen met CV en brief naar Gracia Salamat: g.salamat@jbr.nl

TWIJFEL JE NOG?

Kijk dan op onze website en maak een afspraak voor een kop koffie of een biertje op vrijdagmiddag.

Klik voor website

Back to top
Partners
Cancel