Marktlink

Sector
Mergers & Acquisitions
Required language
Dutch
Company size
50 - 500 employees

About Marktlink

Over Marktlink

Marktlink Fusies & Overnames B.V. is de snelst groeiende onafhankelijke M&A-boutique in Nederland. Met vijf Nederlandse vestigingen en vier in zowel binnen- als buitenland op de radar adviseren de 170 professionals van Marktlink verschillende soorten ondernemers bij hun vragen rondom het complete overnameproces.

Sinds de oprichting van Marktlink in 1996 hebben we honderden transacties voltooid in meerdere branches en kunnen we met trots zeggen dat we een slagingskans van 95% hebben. Vandaag de dag treedt Marktlink op als adviseur bij ruim 120 transacties per jaar.

Een carrière bij Marktlink 

Bij Marktlink waarderen we professionals die zich verbonden voelen met het bedrijf, de klanten en het team waarin ze dagelijks werken. Naast een inspirerende werkomgeving omringd door collega’s die dagelijks met passie hun vak uitoefenen, bieden we ook een hecht team dat elkaar ondersteunt en samen successen viert. Dit vieren we door met elkaar leuke dingen te ondernemen, van boottochtjes tot concerten, Marktlink doet het samen. Iedere consultant bij Marktlink heeft partnerpotentieel en het gemeenschappelijke doel om binnen vijf tot zeven jaar zelfstandig dealmaker te worden

Marktlink heeft de laatste tijd sterk uitgebreid en wil die trend met veel plezier voortzetten. Ben jij geïnteresseerd in de dynamische wereld van fusies en overnames? Werk je goed in teamverband? Wil jij werken voor een bedrijf dat de talentontwikkeling en haar ‘human capital’ voorop stelt?

Wij zijn op zoek naar mensen met sterke commerciële en sociale vaardigheden, goede analytische en organisatorische competenties en die een voorkeur hebben voor het werken in een ondernemingsgerichte omgeving. Kun jij je hier in vinden? Dan is Marktlink de juiste keuze voor jou.

Marktlink Academy 

Bij Marktlink stellen we talentmanagement voorop. We investeren continu in jouw ontwikkeling zodat jij kan blijven groeien en verbeteren als professional. Om dit te bewerkstelligen hebben we een uitgebreid inwerkprogramma, houden we maandelijkse kennissessies, hebben we een talentontwikkelingsprogramma voor iedere werknemer en komen we regelmatig bij elkaar om ontwikkeling en vooruitgang te bespreken.

Je bent niet alleen een schakeltje in het gehele proces. Vanaf dag één ga je zélf ondernemen. Je gaat op pad en zit aan tafel met de vele verschillende ondernemers die het MKB te bieden heeft. Je zit niet de eerste twee jaar van je carrière gebogen over een Excel-werkblad. Wij geloven in ‘on-the-job’-leren en doen ons best om jou te vormen tot de beste dealmaker die jij kan zijn.

Wij zijn ambitieus en dat zoeken we ook in onze professionals. Ben jij geïnteresseerd in een carrière in M&A? Neem eens een kijkje op ​careers.marktlink.com voor de huidige vacatures en een impressie van onze bedrijfscultuur.

Wij zijn altijd op zoek naar jonge, enthousiaste en ambitieuze mensen die ons team komen versterken en met ons mee willen groeien. We vertellen je dan ook wat een carrière bij Marktlink voor jou kan betekenen en welke kansen en mogelijkheden er voor jou zijn. Ben jij benieuwd hoe wij ons onderscheiden ten opzichte van de rest en hoe wij ons motto ‘getting deals done’,  tot uiting brengen? Wij vertellen je graag hoe onze persoonlijke ervaringen zijn!

Meer informatie? 

Wil je meer weten over onze presentatie of heb je nog specifieke vragen?

Neem dan contact op met onze recruiter Ingrid Velderman (hr@marktlink.com/ i.velderman@marktlink.com)

Back to top
Partners
Cancel