NBA

Sector
Accountancy
Required language
Dutch

About NBA

Over de NBA

De Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) behartigt de belangen van meer dan 22.000 accountants in Nederland. Als jij je titel hebt gehaald, leg je de eed af bij de NBA en kom je in ons register te staan. Meer weten over de NBA? www.nba.nl of Linkedin

Carrièremogelijkheden voor accountants

Accountants zijn werkzaam als openbaar accountants bij een accountantskantoor, als overheidsaccountant of als interne accountant van een (grote) onderneming. Veel accountants werken in een financieel-administratieve functie, bijvoorbeeld als financieel directeur, controller of adviseur.

NBA Impact Challenge

De NBA Impact Challenge wordt sinds het najaar van 2020 ingezet om jongeren te informeren over het beroep en de opleiding tot accountant. Daarbij willen we jullie zoveel mogelijk zelf laten ervaren wat een accountant doet. 

Vorig jaar speelde een DJ de hoofdrol in de challenge, dit jaar gaat de case over een tweeling met een webshop, die samen duurzame schoenen produceren en daarbij tegen allerlei praktische vragen aanlopen. De scholieren en studenten geven als accountants advies over hoe ze de verschillende vraagstukken kunnen aanpakken.

Check www.nbaimpactchallenge.nl voor meer informatie.

Ook op social media!

Volg ons op Instagram via https://www.instagram.com/nbaimpactchallenge/

Facebook via https://www.facebook.com/nbaimpactchallenge/

En bekijk onze video’s via

YouTube

Back to top
Partners
Cancel