PwC

Sector
Accountancy, Risk Management, Assurance
Required language
Dutch, English
Company size
500+ employees

About PwC

Je studie zit erop en je zit vol ambitie, net als PwC. Met een frisse blik weet je hoe zakelijke en financiële dienstverlening beter kan. Daarom krijg je bij PwC alle ruimte voor initiatieven. Bij PwC staat kwaliteit voorop, maar dan wel op jouw manier. Het gaat ons niet alleen om wat je hebt gestudeerd, maar ook om jouw ideeën. We vinden het belangrijk dat iedereen bij PwC zijn visie, kennis en ervaringen deelt met anderen. Daar worden niet alleen jij en je collega’s beter van, maar ook onze klanten.

Leren en inspireren

Je krijgt bij ons meer vrijheid dan je verwacht. De kansen liggen voor het oprapen. Om het beste uit jezelf te halen werk je in multidisciplinair teams met collega’s die elkaar inspireren. En daarom vind je bij PwC veel mensen met verschillende opleidingen en culturele achtergronden.

Verras jezelf én je klanten

PwC onderscheidt zich door oprechte interesse in haar klanten. In een diepgaande relatie willen we hen verrassen met persoonlijke aandacht en advies op maat. Daarom blijven we zoeken naar nieuwe invalshoeken, want alleen door onszelf uit te dagen, komen we tot de beste oplossingen op het gebied van Advisory, Tax & HRS en Audit & Assurance.

Ontdek je kracht

We helpen je graag verder bij het ontdekken van je sterke punten. Met coaching, inspirerende collega’s, diverse opleidingen en de mogelijkheid te switchen tussen sectoren en vestigingen. En daar hoort het buitenland ook bij. Want als het om jouw ontwikkeling gaat, kent PwC geen grenzen.

Heb je interesse?

Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden om te werken of stage te lopen bij PwC op https://www.pwc.nl/nl/carriere

Shir van den Ende
PwC | Talent Acquisition Specialist Audit & Assurance
Mobiel: +31 (0)641315833
E-mail: shir.van.den.ende@pwc.com

Gabriëlla Brussé
PwC | | Senior Talent Acquisition Specialist Consulting
Tel: +31 (0)88 7922355
Mob: +31 (0)6 20971992
Email: gabriella.brusse@pwc.com

Fraukje Martens
PwC | Talent Acquisition Specialist Advisory Deals
Tel: +31651138151
E-mail: fraukje.martens@pwc.com

Daniëlle Menken
PwC | Talent Acquisition Specialist Risk Assurance
Mobiel: +31 (0)6 83 09 01 20
E-mail: danielle.menken@pwc.com

Back to top
Partners
Cancel