RSM

Sector
Controlling, Accountancy, Corporate Finance, Consultancy, Mergers & Acquisitions
Required language
Dutch
Company size
500+ employees

About RSM

The power of being you! Je gaat voor een werkgever die jouw potentieel ziet en je stimuleert om dit potentieel optimaal te ontwikkelen. Bij RSM kennen wij onze collega’s persoonlijk en leggen wij de nadruk om te blijven leren. RSM is dé adviseur op het gebied van Assurance, Tax en Consulting voor middelgrote organisaties en familiebedrijven op de nationale en internationale markt. Verspreid over 7 locaties met 675 medewerkers werken wij vanuit Alkmaar, Amsterdam, Eindhoven, Heerlen, Hoofddorp, Rotterdam en Utrecht. Al meer dan 100 jaar zijn wij een vertrouwd gezicht bij vele ondernemingen in Nederland. Samen met meer dan 820 andere RSM-kantoren vormen wij het 6e netwerk van internationaal opererende accountants- en adviesorganisaties van de wereld.  

Hierdoor onderscheidt RSM zich:  

  • Persoonlijk en betrokken Bij ons draait het om het aangaan van langdurige en diepgaande relaties, niet alleen met onze klanten, maar ook met onze medewerkers. We nemen de tijd om niet alleen te luisteren, maar ook om écht te begrijpen. Deze unieke kracht, "The power of being you" vormt het hart van wie we zijn en wat we nastreven.  

  • Internationaal verbonden en lokaal betrokken Bij ons vind je lokale betrokkenheid en nabijheid tot onze klanten met een unieke twist. Tegelijkertijd heb je toegang tot een wereldwijd netwerk van expertise, kennis en mogelijkheden die jouw carrière naar nieuwe hoogten kunnen brengen.  

  • Eigenzinnige sparringpartner Bij ons krijg je de kans om als gedurfde en unieke sparringpartner te excelleren. We moedigen je aan om uit te dagen en gaan met plezier de dialoog aan, altijd op zoek naar de essentiële vragen en de meest treffende antwoorden.  

  • Oog voor onze medewerkers Onze open cultuur, betrokkenheid en het werken aan uitdagende projecten zorgen ervoor dat medewerkers lang aan ons verbonden blijven en kunnen doorgroeien.  

Benieuwd geworden naar RSM? Wij maken graag kennis met je om samen te kijken naar de mogelijkheden! Neem een kijkje op onze website of neem contact op met onze Campus Recruiter: Noa Dekker via ndekker@rsmnl.nl of bel/app naar 06 27 09 22 36

Back to top
Partners
Cancel