SRA

Sector
Accountancy
Required language
Dutch
Company size
500+ employees

About SRA

Jouw wereldbaan dichtbij!

SRA is een netwerkorganisatie van 375 zelfstandige accountantskantoren met 900 vestigingen door heel Nederland. Met praktische en strategische ondersteuning versterkt SRA de bedrijfsvoering van de aangesloten kantoren. Door de bundeling van kennis en ervaring kunnen SRA-kantoren ondernemers (gericht op het midden- en kleinbedrijf) optimaal helpen en adviseren. Wij staan voor kwaliteit, zekerheid en persoonlijke aandacht.

Waarom zou je nu eigenlijk kiezen voor een stage of werkplek bij een SRA-kantoor? De belangrijkste voordelen hebben we voor je op een rij gezet:

Dichtbij huis

Met 900 vestigingen is er altijd een kantoor op gunstige woon/werk-afstand.

Dichtbij de klant

Rechtstreeks contact en grote betrokkenheid. Je weet echt voor wie je werkt.

Afwisselend werk

Je bent de 'coach' van de ondernemer, voert diverse werkzaamheden uit en je komt met veel verschillende situaties in aanraking.

Informele sfeer

Een SRA-kantoor bestaat gemiddeld uit 30 medewerkers. Je kent al je collega’s en je werkt in een informele sfeer waarin je jezelf kunt zijn.

Zekerheid

Als je bij een SRA-kantoor solliciteert, mag je ervan uitgaan dat je voor langere tijd een werkplek hebt. Het principe 'grow-or-go' of  'up-or-out' kennen we niet.

Marktconform salaris

SRA-kantoren hanteren een marktconform salaris. Ook studiefaciliteiten, reiskosten en pensioenvoorzieningen zijn uitstekend geregeld.

Complete vervolgopleidingen

Binnen de accountancy moet je up-to-date blijven. SRA-kantoren zorgen voor passende opleidingen voor alle medewerkers.

Doorgroeimogelijkheden

Jouw carrière hangt af van je eigen ambitie. Het hoeft geen jaren te duren om vennoot te worden, maar als jij bijvoorbeeld liever assistent-accountant blijft is dat ook geen probleem.

Gezonde balans tussen privé en werk

Naast je werk als accountant of fiscalist heb je voldoende tijd voor andere leuke dingen.

Vaktechnische ondersteuning

Je kunt altijd kennis en ervaring uitwisselen met collega's, maar ook met collega-kantoren. SRA biedt deze mogelijkheden.

SRA-Kwaliteitskeurmerk

De aangesloten kantoren worden door SRA streng getoetst. Zij bieden de hoogste kwaliteit aan cliënten én aan medewerkers.

SRA biedt aangesloten kantoren kennis, middelen en ondersteuning. En zo kunnen SRA-kantoren haar medewerkers dezelfde mogelijkheden bieden als een groot kantoor, zonder dat dit ten koste gaat van de betrokkenheid en persoonlijke sfeer.

Benieuwd naar wat SRA voor jou kan betekenen? Neem een kijkje op onze website of zoek direct in onze kantoorvinder naar een SRA-kantoor bij jou in de buurt.

Voor vragen mag je uiteraard ook altijd contact opnemen met Claudia Bergkamp of Mandy Nijhuis via 030 656 60 60 of studenten@sra.nl.

Back to top
Partners
Cancel