Van der Veen & Kromhout

Sector
Accountancy, Assurance
Required language
Dutch
Company size
50 - 500 employees

About Van der Veen & Kromhout

Werken bij Van der Veen & Kromhout

Bij Van der Veen & Kromhout werk je voor een breed scala aan klanten. Geen dag is hetzelfde! Dat doe je samen met zo’n 125 collega’s verdeeld over onze kantoren in Gorredijk en Joure. We lopen makkelijk bij elkaar binnen en helpen elkaar graag. Ons doel is om samen kansen te zien én te benutten. Voor onszelf en voor onze klanten.

Bij Van der Veen & Kromhout vind je een goede mix van een professioneel kritische blik, een hoge mate van deskundigheid en een pragmatische aanpak. Klanten waarderen onze noordelijke nuchterheid, vakkundigheid en betrokkenheid. We gaan voor langdurige relaties, zowel met onze klanten als onze medewerkers.

Afwisseling en groei

We werken voor een heleboel verschillende klanten, die we lang en goed kennen. Elke klant heeft zijn eigen verhaal, ook financieel. Dat maakt jouw werk lekker afwisselend en zorgt ervoor dat je elke dag weer iets bijleert. Wil je je blijven ontwikkelen? Daar krijg je bij Van der Veen & Kromhout alle gelegenheid voor! Daarnaast zorgen we voor een goede balans tussen werk, studie en privé.

Waarom wij samenwerken met FSG

Wij blijven graag in contact met aankomend accountancy talenten, want Van der Veen en Kromhout groeit. Om onze ambitie waar te kunnen maken hebben wij nieuw talent hard nodig. Daarom laten we je graag op een laagdrempelige manier kennismaken met onze organisatie en het team.

Nieuwsgierig naar de mooie kansen bij Van der Veen en Kromhout?

We maken graag kennis met jou! Ook als je eerst alleen vrijblijvend een kennismakingsgesprek wilt inplannen om iets meer te weten te komen over onze organisatie, ben je van harte welkom. Neem ook gerust een kijkje op onze website: https://www.kromhout.com/werken-bij/

 

Back to top
Partners
Cancel